Farina di grano tenero tipo "0" - 750 gr.

Farina di grano tenero tipo "0" - 750 gr.

€2.95 *

Prices incl. VAT

P Secure bonuspoints now
  • 03160
The label on the packaging is in Italian only. Soft wheat flour coming from the milling of a... more
Product information "Farina di grano tenero tipo "0" - 750 gr."

The label on the packaging is in Italian only.

Soft wheat flour coming from the milling of a mixture of selected and high quality wheat from the Rachello Oases: uncontaminated and controlled territories where sustainable and integrated agriculture is practised according to our strict specifications, within a project of short chain certified from seed to flour. The cereals grown in the Oasis are Italian and 100% traceable, thus guaranteeing maximum quality, safety and authenticity.
Flour recommended for the production of hard bread of all sizes, both with direct and indirect processing. Excellent for the preparation of biga and for refreshments.
Suitable for all preparations: from bread to pizza, from pastry to egg pasta.

"Farina di grano tenero tipo "0" - 750 gr."
Region: Veneto
Vegan: Yes
Manufacturer: Rachello
Quantity: 750 gr
Contains gluten: Yes
May contain allergens: Yes - Always check the information on the product label before its consumption or use.

Molino Rachello

Gelegen in het hart van het natuurpark van de rivier de Sile, de langste herrijzingsrivier van Italië, heeft Molino Rachello een oppervlakte van meer dan 10.000 vierkante meter, met een fabriek in de voorhoede van de technologische normen en volledig respect voor het milieu en het kostbare ecosysteem waarin het zich bevindt. Al meer dan een eeuw produceren we uitsluitend meel van zeer geselecteerde granen, met bijzondere aandacht voor de BIO-korrels van 100% Italiaanse oorsprong en voor de recuperatie van oude zaden en die van ons grondgebied, die juist daarom deel uitmaken van onze voedseltraditie en dus beter verteerbaar en geschikt zijn voor mensen die lijden aan intoleranties.... Korrels die we met zorg bewerken, met behulp van maaltechnieken die alle voedingskwaliteiten intact kunnen houden.

Viewed